JULETID

This is Christmas

Julens bedste sange – som du aldrig har hørt dem før!

Oplev This is Christmas med et stjernespækket cast med Trine Pallesen, Bjørn Fjæstad, Morten Hemmingsen og Karoline Munksnæs, dansere og liveorkester!

Med teaterkoncerten This is Christmas flår vi, som utidige børn, alle 24 kalenderlåger op på én gang! Og sætter et kærligt spejl op for vores alle sammens jul. Hvor forskellig den end måtte være.

Lige meget hvordan du har det med Jesu fødselsdag, nissehuer og julefrokoster, så er julens sange med sikkerhed en væsentlig del af dit livs soundtrack. Vi giver sangene et twist, som du aldrig har fået dem før. En vild og spektakulær, sjov og skæv teaterkoncert, der nok skal få hele familien i julestemning.

Vi flår julekalenderens 24 låger op og river gavepapiret af alle pakkerne – på én gang!

Et glædeligt genhør med blandt andre “Dejlig er den himmelblå”, “Rudolf med den røde tud”, “All I want for Christmas” og alle de andre kendte julehits. Men hvem er ham Rudolf egentlig? Og hvem er det, der er “Driving Home for Christmas”?

Teaterkoncerten This is Christmas er alt, hvad du ønsker dig til jul!

En invitation til bare at slappe af, være sammen og nyde det.

 

Medvirkende:  Trine Pallesen, Morten Hemmingsen, Bjørn Fjæstad, Karoline Munksnæs / Musik: Thomas Hansen, Jesper Thomsen og Nikolaj Bloch / Instruktion: Brian Kristensen & Kristoffer Møller Hansen / Koreografi: Sofia Karlsson / Produceret af Holbæk Teater

Del på Facebook
 • Priser: 95 - 225 DKK
 • Sted: Holbæk Teater
 • Spilleperiode: 19.
  December -
  30.
  December
  2018
 • Kategori: TEATER
 • Alder: fra 8 år
 • Varighed: ca. 120 min. m. pause
 • Gratis med:
“This is Christmas er klart årets bedste juleforestilling.”
mortenbuckhoj.dk
“De (mange numre) følges af en række underholdende, men også tankevækkende, optrin på scenen, der er bygget op som en julekalender med overraskelser bag lågerne.”
Lisbeth Rasmussen, NordvestNyt
“For pokker et fedt hold de har samlet på Holbæk Teater. Her er fyret op for musikken med et rytmisk, råt live-band, og fire fremragende skuespillere, som sammen får lagt sjæl og stemme i de gamle jule-klassikere, så ikke en følelse står urørt tilbage.”
iscene.dk
“Det er en original og ikke mindst sjov og underholdende genopfriskning af julens sange.”
UngtTeaterblod
{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true"}

Medvirkende

Trine Pallesen

/ skuespiller

morten hemmingsen

/ skuespiller

karoline munksnæs

/ skuespiller

Bjørn fjæstad

/ skuespiller & musiker

Thomas hansen

/ musiker

jesper thomsen

/ musiker

Nikolaj Bloch

/ musiker