NETVÆRK

Teaterbestyrelses-konference 2020

Holbæk Teater byder velkommen til 2-dages-konference torsdag d. 16. januar og fredag d. 17. januar 2020:

Bag scenen i bestyrelsesarbejde

– om værktøjer, viden og særlige udfordringer for teaterbestyrelser

 

Kom og bliv inspireret og udfordret! – gennem samtaler, workshops, oplæg og paneldiskussioner vil konferencen behandle forskellige dele af teaterbestyrelsesarbejdet. Skynd dig at tilmelde dig og din teatersbestyrelse  – det kan jo være, at der bliver rift om pladserne.

Deadline for tilmelding er 15. december, hvis man vil være sikker på at kunne få overnatning.

Tilmeldingen/billetkøb sker her på siden (øverst til højre). Husk at vælge tema-samtale, når du tilmelder dig. (Du kan også vælge tema-samtale senere. Klik på ”Køb spisning mm.” og foretag dit valg).

 

Klik her og få mere at vide om:

 

SIDEN HER OPDATERES LØBENDE – SÅ HOLD ØJE HEN OVER VINTEREN.

Vi glæder os til at se jer på Holbæk Teater d. 16.-17. januar 2020!

 

Har DU som teaterbestyrelsesmedlem et relevant input eller et vigtigt spørgsmål, du gerne vil have besvaret på konferencen, så skriv til konference@het.dk, så det kan komme med i arbejdet og måske blive en del af det endelige indhold.

Du kan kontakte holdet bag konferencen på konference@het.dk

 

Projektet er støttet af

 

Program

Programmet strækker sig fra torsdag d. 16. januar kl. 10:30 til fredag d. 17. januar kl. 16:00. Det bliver en blanding af samtaler, workshops, oplæg og paneldiskussioner – og vi sørger for en hyggelig middag torsdag aften på restaurant i Holbæk.

Se og download program her

 

Tilmelding

Tilmeldingen/billetkøb sker her på siden (øverst til højre). Det koster 750,- kr. ex. moms at deltage i konferencen, det er inklusiv overnatning og fuld forplejning – altså også middag torsdag aften (I alt 952 kr. inkl. moms og ordre- og billetgebyr). Vi har sørget for mulighed for overnatning for dem, der kommer langvejs fra eller blot har lyst til det – deltagerbetalingen bliver den samme om man tilvælger overnatning eller ej, således forfordeler prisen ikke nogen landsdele. Vi vil opfordre jer til at deltage flere fra samme bestyrelse, da sådan en fælles oplevelse giver rigtig god fælles læring, inspiration og motivation.

Deadline for tilmelding er 15. december, hvis man vil være sikker på at kunne få overnatning.

 

Baggrund for konferencen

Med økonomisk støtte fra Kunstfondens Projektstøtteudvalg for Scenekunst kan Holbæk Teater byde indenfor til to dage med inspiration, videndeling, netværk og faglig sparring til landets bestyrelser på egnsteatre og små storbyteatre – og andre mindre teatre.

Formålet med teaterbestyrelseskonferencen er at understøtte, udvikle og opkvalificere teaterbestyrelsernes arbejde. Konferencen vil både fokusere på overordnede linier,såsom tendenser i scenekunstbranchen, generelle ledelsesudfordringer for bestyrelsen og den strategiske udvikling på teatrene. Og konferencen vil også arbejde mere praksis- og hands-on-orienteret med workshops, videndeling og udveksling så tæt som muligt på det enkelte bestyrelsesmedlems og den enkelte bestyrelses aktuelle, lokale situation og vilkår.

I 2015 afholdte vi på Holbæk Teater med støtte fra Kunstfondens daværende Projektstøtteudvalg for Scenekunst den seneste konference for teaterbestyrelser med repræsentanter fra 17 egnsteatre og små storbyteatre i Danmark og et deltagerantal på omkring 60 personer. På baggrund af erfaringerne fra denne sidste konference og med blik for aktuelle ønsker, tendenser, behov og idéer er det med stor glæde, at Holbæk Teater vil arrangere og facilitere TEATERBESTYRELSESKONFERENCEN 2020.

 

 

Bag konferencen står hele holdet på Holbæk Teater!

– derudover er følgende særligt ansvarshavende:

Kristoffer Møller Hansen, den ene af to teaterledere på Holbæk Teater.

 

Hans Michael Larsen, bestyrelsesformand for Holbæk Teater, selvstændig erhvervsdrivende i Holbæk.

 

Rikke Giselsson, projektleder og facilitator på konferencen, selvstændig konsulent og facilitator i ”Rikke Giselsson – læring, formidling, dialog”

 

Du kan kontakte holdet bag konferencen på konference@het.dk

 

  • Pris: 947 DKK
  • Sted: Holbæk Teater
  • Spilleperiode: 16.
    Januar
    2020 10.30
  • Kategori: